A Nothing cég hamarosan új fülhallgatót mutat be: a Nothing Ear (3) modell a soron következő termékbemutató főszereplője lesz április 18-án. Az eseményt, amelyet “Play Date” néven hirdetnek, egy új termék debütálása alkalmából rendezik. A beharangozó képen egy korábbi modellre utaló bogár és az új készüléket szimbolizáló béka is látható, ami arra utal, hogy a fejlesztés jelentős mértékű lesz.

A Nothing Ear (3) fülhallgatóról egyelőre csak kevés információ áll rendelkezésre, de az elődmodell, a Nothing Ear (2) dizájnelemeket örökített meg, miközben jelentős fejlesztéseket hajtottak végre az akusztika, a zajszűrés és az akkumulátor élettartama terén. Az Ear (2) fülhallgatói IP55-ös minősítést kaptak a szállítótokra, míg maguk a fülhallgatók IP54-es védelmet élveznek. A 11,6 mm-es hangszórók mellett a szélzaj-elleni védelem és a hatékonyabb hangszigetelés is említésre méltó jellemzői voltak.

Az új modell pontos műszaki adatait és képességeit április 18-án, a termékbemutató napján ismerhetjük meg részletesebben.