A Nothing Phone (2) nemrég kapott egy megerősítést arról, hogy nyáron debütál a piacon, és most már a specifikációiról is többet tudunk. Ez a telefon nagyon fontos a Nothing számára, hiszen ha sikeres lesz, a cégnek jövője lehet. Ha viszont kudarcot vall, a kilátások nem lesznek túl jók.

Fény derült a Nothing Phone (2) részleteire, egy fénykép is előkerült

A Nothing már az idei MWC 2023-on elkezdte teasereket közölni a Phone (2)-ről, akkor jelentették be, hogy a Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 processzor mellett döntöttek. Azóta további specifikációk is kikerültek a webre, valamint megjelent a fenti renderkép is a készülékről. A Nothing Phone (2) 8 vagy 12 GB LPDDR5 RAM-mal és 128 vagy 256 GB UFS 3.1 tárhellyel érkezik majd.

Fény derült a Nothing Phone (2) részleteire, egy fénykép is előkerült

A kijelző 6,55 hüvelykes AMOLED panel lesz, Full HD+ felbontással és 120 Hz-es frissítési rátával. Az ujjlenyomat-olvasót a kijelzőbe integrálják. További várható specifikációk közé tartozik egy 50 MP-es fő kamera optikai stabilizációval, egy még ismeretlen felbontású ultranagy látószögű kamera és egy további, makró, bokeh vagy telefotó funkciókra használható kamera.

A készülékben sztereó hangszórók és NFC is találhatók lesznek. A 5000 mAh-s akkumulátort gyorsan és vezeték nélkül is lehet majd tölteni. Az operációs rendszer az Android 13 lesz, a NothingOS 1.5-ös verziójával együtt. Mindez egy prémium üveg hátlappal és előlappal, valamint alumínium kerettel ellátott készülékben kerül majd a piacra.