Az internet ad otthont az Apple legújabb termékének, az iPhone 15-nek a bemutatójával kapcsolatos pletykáknak. Igen, a Cupertino-i óriás már hagyományosan a szeptember elején szervezi a nagy bejelentéseket, de a pontos dátum még mindig ismeretlen volt. Források szerint az esemény napja a szeptember 13-a lehet, ami egy szerdára esik, és így összhangban van az Apple preferenciáival.

Az iPhone bemutatójának általában a szeptember első szerdáján van helye, ahogyan azt az iPhone 14-es esetében is láthattuk tavaly (szeptember 7-én), de úgy tűnik, idén kicsit későbbre tolódik a dátum. Ha az iPhone 15-öt szeptember 13-án mutatják be, akkor a előrendelések várhatóan 15-én kezdődnek, és a kiszállítások egy héttel később, 22-én indulhatnak.

Ugyanakkor az idei évben is akadnak problémák a termeléssel, így lehetséges, hogy a Pro és Pro Max változatoknál késésekre kell számítani, mint ahogy egy júliusi hír is utalt rá. Az 4 új iPhone mellett számítunk az Apple Watch Series 9-es sorozat bemutatójára is, amely egy rózsaszín okosórát is magába foglal, hogy a Barbie globális jelenségét kövessék.

Lehetséges, hogy új fülhallgatókat és frissített táblagépeket is láthatunk, hacsak nem tartogatják őket a pletykák szerint októberben esedékes eseményre.