A hétvégét izgalmas hírekkel indítja a Nothing: megjelent egy bejelentésük, ami szerint új almárkát dobnak piacra, nevezetesen a CMF by Nothing-ot. A név Carl Pei, a cég CEO-ja által egy “Közösségi Frissítés” videóban került bemutatásra.

Kezdésnek meg kell jegyeznünk, hogy a CMF márkán belül olyan termékeket láthatunk majd, melyek olcsóbbak, mint a Nothing portfóliójának eddigi darabjai. Ezeket a termékeket a kiemelkedő dizájn és a magas minőség fogja jellemezni, ami ritkán található meg az alacsonyabb árkategóriájú termékek között. Az első két CMF terméket az év végére tervezik bemutatni, és ezek között lesz egy okosóra és egy vezeték nélküli fülhallgató.

Nem zárható ki, hogy a Nothing termékekhez hasonló dizájnelemeket is láthatunk majd ezekben a termékekben, ilyenek például a átlátszó alkatrészek vagy a LED-ek. A vállalat ugyanolyan felhasználói élményt ígér a CMF termékeknél, mint a Nothing eszközeinél. Ugyanakkor a Nothing termékek továbbra is innovatív dizájnnal és a legjobb teljesítménnyel, valamint prémium megjelenéssel fogják elkápráztatni a felhasználókat.

A CMF vezetősége külön fog működni a Nothing-tól, és úgy tűnik, hogy az elkövetkezendő hónapokban előzetes bejelentéseket is láthatunk majd az okosóráról és a fülhallgatóról.