A realme GT Neo6 eseményén, amelyet május 9-én tartottak, a realme bejelentette az új Buds Air6 és Buds Air6 Pro fülhallgatóit. Ezek a modellek különösen a zajszűrő képességükkel, a magas felbontású hangzásukkal, az LHDC kodek támogatásukkal és az IP tanúsítványukkal tűnnek ki.

realme Buds Air6 Pro

realme Buds Air6 Pro
realme Buds Air6 Pro

A realme Buds Air6 Pro kiemelkedik a 6 mm-es mikro síksugárzós tweeterrel és az 11 mm-es wooferrel. Támogatják a Hi-Fi Audio, LDAC és a 3D térhatású effekteket. A dinamikus basszustechnológiával rendelkezik, amelynek basszusintenzitása állítható. A zajcsökkentés akár 50 decibelig is képes, és kettős mikrofonokat tartalmaz a zajcsökkentésre.

Adaptív zajszűrés és AI-alapú hívászaj-szűrés is tartozik a funkciók közé. Az akkumulátor élettartama akár 40 óra, míg a gyorstöltés 10 perc alatt 7 órányi zenelejátszást tesz lehetővé. A Bluetooth 5.3 és az alacsony, 55 ms-os késleltetésű gaminghez való alkalmasság is fontos jellemzők. Támogatja az LDAC, AAC és SBC kodekeket és IP55 tanúsítvánnyal rendelkezik. Az ára 70 euró.

realme Buds Air6

realme Buds Air6
realme Buds Air6

A realme Buds Air6 modell 12,4 mm-es dinamikus, titán alapú meghajtókkal rendelkezik, támogatja a Hi-Res akusztikát és az LDHC 5.0 technológiát. A dinamikus basszus és a 50 decibel zajcsökkentés mellett a fülhallgató akár 40 órás lejátszási időt kínál, 10 perc töltéssel 7 órás zenehallgatást biztosítva. Hasonlóan az Air6 Pro-hoz, itt is adaptív zajszűrés van, de három mikrofonnal a hívásokhoz. Összesen hat mikrofon található az AI-alapú zajcsökkentéshez.

Szintén rendelkezik Bluetooth 5.3-mal, ultra-alacsony, 55 ms-os késleltetéssel a gaminghez, és IP55 tanúsítvánnyal. Mindkét modell képes a kettős csatlakozásra, így egyszerre két telefonhoz is csatlakoztatható. Az ára 40 euró.

Újdonság a realme-től: bemutatták a Buds Air6 és Buds Air6 Pro modelljeit; zajcsökkentés és IP védelem
Újdonság a realme-től: bemutatták a Buds Air6 és Buds Air6 Pro modelljeit; zajcsökkentés és IP védelem