A Redmi Turbo 3, Xiaomi legújabb csúcsmodellje, figyelemre méltó specifikációkkal jelent meg a GeekBench benchmark tesztekben, és már a közelgő megjelenés előtt áll. 2024-et a Xiaomi nagy tervekkel indítja, és a tavasz közepére ígér egy új, magas teljesítményű okostelefon-sorozatot, amelynek első modellje a Redmi Turbo 3 lesz. A készülék már hivatalos megerősítéseket is kapott, és a GeekBench listázása további részleteket tár fel róla.

Megérkezett a Redmi Turbo 3 a GeekBench-re: 16 GB RAM és Snapdragon 8s Gen3 lapkával
Megérkezett a Redmi Turbo 3 a GeekBench-re: 16 GB RAM és Snapdragon 8s Gen3 lapkával

A telefon egy Snapdragon 8s Gen3 lapkakészlettel büszkélkedhet, amelynek köszönhetően a single-core teszten 2023 pontot, míg a multi-core teszten 5659 pontot ért el. Ezek a pontszámok jelzik, hogy valóban egy zászlóshajó kategóriájú eszközről van szó, amely jelentős előrelépést mutat a Snapdragon 8 Gen2-höz képest. A tesztelt konfigurációban a Redmi Turbo 3 16 GB RAM-mal rendelkezik, ami kiemelkedő multitasking képességeket ígér.

A GeekBench listázásból az is kiderül, hogy a készülék Android 14 operációs rendszerrel érkezik, ami az új szoftverfrissítésekkel még több funkcionalitást és biztonságot kínál majd a felhasználóknak. A telefon bemutatása Kínában március közepére várható, és globálisan a Poco márkanév alatt kerül majd piacra. Az AnTuTu benchmark eredményei alapján pedig az eszköz több mint 1.7 millió pontot érhet el, ami tovább erősíti a készülék piaci pozícióját mint egy technológiai csúcsmodell.