Az utóbbi időben derült ki, hogy a Redmi hamarosan bemutatja a Note 13 sorozatot, és már akkor néhány specifikációt is megosztottak velünk. Most pedig van egy hivatalos előzetes az ebben a szériában a csúcsmodellnek számító Redmi Note 13 Pro+-ról, amely már első hallásra is nagyon ígéretesnek tűnik. De nézzük, mit is rejt valójában ez az eszköz.

A Redmi Note 13 Pro+ hamarosan érkezik, és egyedi Samsung HP3 200 megapixeles szenzorral, valamint Dimensity 7200 Ultra lappal szerelik
A Redmi Note 13 Pro+ hamarosan érkezik, és egyedi Samsung HP3 200 megapixeles szenzorral, valamint Dimensity 7200 Ultra lappal szerelik

Kezdjük a kamerával, ami valóban elképesztőnek ígérkezik. A telefonban egy egyedi 200 megapixeles Samsung ISOCELL HP3 szenzor található, 1/1.4 inch méretben, “Discovery Edition” megjelöléssel. Nemcsak a kamera terén kínál kiemelkedő teljesítményt a Note 13 Pro+, hanem a hardverben is. A készüléket egy 8 magos, 4nm-es Dimensity 7200 Ultra lapka hajtja, amely nemrég került bejelentésre.

Lenyűgöző fotózási élményt ígér a Redmi Note 13 Pro+ új Samsung szenzorával

Ebben a lapkában két darab 2.8 GHz-es Cortex-A715 magot és hat darab Cortex-A510 magot találunk. A grafikai teljesítményért egy Mali-G660 GPU felel. Emellett az MI (Mesterséges Intelligencia) feldolgozásáért egy hatékony APU 650 gondoskodik. A Redmi Note 13 Pro+ tehát, ahogy az előzetes is mutatja, lenyűgöző fotózási élményt ígér.

Még több részletre vagyunk kíváncsiak, és alig várjuk, hogy megtekinthessük, milyen új dizájn elemeket tartogat számunkra ez az új okostelefon. Érdemes tehát szemmel tartani a készülék érkezését, hiszen ígéretes újításokat hozhat a piacon.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!