Hosszú idő óta pletykák és szivárogtatások után végre kapott egy hivatalos dátumot is a Samsung új okosgyűrűje, a Galaxy Smart Ring. A jelenlegi információk szerint a vállalat 2024 januárjában fogja leleplezni ezt az újdonságát, és egyszerre fogják bemutatni az új Galaxy S24 okostelefonjukkal.

A Samsung Galaxy Smart Ring okosgyűrű és az S24 együtt debütál 2024 januárjában

Az Ice Universe nevű tipper megosztásából származnak az információk, aki egyúttal megerősítette az S24 januári megjelenését is. Az okosgyűrű már augusztus óta fejlesztés alatt áll, és azt mondják, ez lesz a Samsung belépője egy teljesen új termék kategóriába. Eddig több név is felmerült, mint például a Samsung Curio, amit a cég nemrégiben védett le, mint védjegyet.

Voltak, akik azt állították, hogy az okosgyűrűt még idén piacra dobják, de ezek a vélekedések nem bizonyultak igaznak. További időre lesz szükség, mivel az eszköz még át kell essen néhány orvosi minősítésen, tehát a 2024-es megjelenési dátum teljesen realisztikus. Az új okosgyűrű kompakt dizájnnal és egy kis képernyővel jön, emellett EKG, pulzusmérő, véroxigénszint- és hőmérsékletmérő funkciókkal is fel lesz szerelve. Hangvezérlési képességgel is bír majd, habár ezt a funkciót még nem jelentették be hivatalosan.

Az előzetes információk alapján az eszköz ára körülbelül 299 dollár lesz. A jelenlegi árfolyamok alapján ez forintban kerekítve mintegy 101 200 Ft-nak felel meg (ez az összeg csak tájékoztató jellegű).

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!