Számos részlettel rendelkeztünk a Sony WF-1000XM5 in-ear fülhallgatókról, beleértve az hivatalos rendereléseket is, de úgy tűnt, a bevezetésük még nem érkezik meg hamarosan, legalábbis nem eddig a pontig, amikor kiderült a megjelenésük időpontja. A cikk címében is szereplő július 24 a nagy nap, amikor a Sony bemutatja legújabb prémium in-ear fülhallgatóját, a WF-1000XM5-öt, amellyel az AirPods Pro és más csúcsmodelleknek szándékozik konkurenciát támasztani.

Sony WF-1000XM5

Az eddig ismert adatok szerint ezek a fülhallgatók mindössze 5.9 grammot nyomnak (fülhallgatóként), 8.4 mm-es Dynamic Driver X meghajtóval rendelkeznek, és ami érdekes, hogy két saját lapkával és kettős visszajelző mikrofonokkal vannak ellátva, amelyek lehetővé teszik az ANC rendszer valós idejű optimalizálását egy lenyűgöző hangkörnyezet érdekében.

Sony WF-1000XM5

Minden fülhallgatóban három mikrofont találunk, a fülhallgatók továbbá HiRes Audio támogatást, DSEE Extreme támogatást és Precise Voice Pickup technológiát is kínálnak, amelyek kristálytiszta hívásokat tesznek lehetővé még zajos környezetben is. Kapunk egy 500 mAh-s akkumulátorral ellátott töltő/transport házat, amely összesen 24 órás üzemidőt biztosít.

Július 24-én jönnek a Sony WF-1000XM5 vezeték nélküli fülhallgatók: 24 órás üzemidő és Dynamic Driver X

Gyors töltési lehetőséggel is rendelkezünk, így 3 perc töltés 1 óra audió lejátszást jelent. A teljes töltés 2 óra alatt történik, és van Bluetooth 5.3 támogatásunk is több eszköz csatlakoztatásához, valamint IPX4 tanúsítvánnyal rendelkezik.