A Nubia bejelentette a RedMagic 9S Pro globális megjelenési dátumát, amely 2024. július 16-án lesz. Ez a készülék a világ első olyan telefonja, amely a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 „Leading Version” lapkával érkezik, ami túlhajtott teljesítményt kínál a standard verzióhoz képest. Ez a fejlesztés simább játékélményt és gyorsabb betöltési időket biztosít, amit minden gamer nagyra értékel.

A 6,8 hüvelykes AMOLED kijelző 120 Hz-es frissítési rátát kínál, és akár 1600 nites fényerővel büszkélkedhet, így bármilyen fényviszonyok között tökéletes látványt biztosít. A készülék hátlapján egy 50 megapixeles fő szenzort tartalmazó tripla kamera rendszer található, míg az előlapon egy 16 megapixeles kamera gondoskodik a kiváló szelfikről és élő közvetítésekről.

A Nubia RedMagic 9S Pro nem hagy cserben az akkumulátor terén sem. A 6500 mAh-s akkumulátor 80W-os gyors töltést támogat, így a hosszabb játékmenetek során sem kell aggódni az energiahiány miatt. A dizájn szempontjából a telefon elegáns repüléstechnikai alumínium kerettel és RGB fénycsíkkal rendelkezik, ami tovább fokozza a játékos élményt.

Ár és elérhetőség

A készülék 649 euró-tól (kb. 277 000 Ft) kezdődő áron kerül piacra. Ezzel az árazással és a lenyűgöző specifikációkkal a RedMagic 9S Pro jó értéket képvisel a játékosok számára. Markold a naptárat, mert ez a telefon hamarosan elérhető lesz, és új szintre emeli a mobil játékélményt.