A HONOR új, mesterséges intelligencia alapú portré móddal ellátott 200 Series 5G telefonját már ismerjük, és most egy izgalmas kampánnyal bővítik az élményt. A #ShareYourVibe kampányban bárki megoszthatja portréfotóit, és esélyt kap arra, hogy képeit egy nemzetközi kiállításon mutassák be.

Ismerd meg a HONOR 200 Series 5G AI-alapú portré módját; Oszd meg fotóidat a #ShareYourVibe kampányban
Ismerd meg a HONOR 200 Series 5G AI-alapú portré módját; Oszd meg fotóidat a #ShareYourVibe kampányban

AI-alapú portré mód: mesteri fotók egyszerűen

A HONOR 200 Series 5G AI-alapú portré módja lehetővé teszi, hogy bárki könnyedén készítsen professzionális minőségű portréfotókat. Az AI elemzi a fényviszonyokat, az arcvonásokat és a hátteret, majd optimalizálja a beállításokat, így a legjobb eredményt nyújtja minden egyes kép esetében.

HONOR 200 Series 5G

A kampány részletei

A #ShareYourVibe kampány lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy július 31-ig megosszák legjobb portréfotóikat a #ShareYourVibe és a #HONOR200 hashtagek használatával. A beküldött képeket a világhírű fotós, Rankin válogatja majd, és a legjobb fotók egy európai városban kerülnek kiállításra augusztusban. Ez egy remek lehetőség, hogy bárki bemutathassa kreativitását és részt vegyen egy nemzetközi művészeti eseményen.

HONOR 200 Series 5G

Miért érdemes csatlakozni?

  1. Megmutathatod tehetségedet: Bármilyen okostelefont használsz, esélyed van arra, hogy képeidet a világ láthassa.
  2. Rankin válogatja a képeket: A világhírű fotós személyesen választja ki a legjobb munkákat.
  3. Nemzetközi elismerés: A legjobb portrék egy európai városban kerülnek kiállításra, ahol nagy közönség előtt mutathatod meg alkotásaidat.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Csatlakozz a kampányhoz, és oszd meg a portréfotózás mesterműveit a HONOR 200 Series 5G AI-alapú portré móddal.