A Infinix újabb készülékkel bővíti Note 40 sorozatát: a Note 40s hamarosan csatlakozik a Note 40, Note 40 Pro és Note 40 Pro+ modellekhez. Az újdonság az Infinix hivatalos weboldalán bukkant fel, és már most rengeteg specifikációt ismerhetünk.

Infinix Note 40s
Infinix Note 40s

Specifikációk és kijelző

Az Infinix Note 40s 6,78 hüvelykes AMOLED kijelzőt kapott, FHD felbontással és 120Hz frissítési gyakorisággal. A kijelző ívelt, amely a Note 40 Pro+ modellből lehet ismerős. A korábbi tesztek alapján ez a panel kiváló eredményeket produkál.

Infinix Note 40s

Hardver és belső memória

A Note 40s belsejében a Helio G99 lapka található, melyet 8 GB RAM és 256 GB belső tárhely egészít ki. A kamera konfigurációja szintén a Pro+ modellből származik: 108 MP f/1.9 fő kamera és 2 MP makró lencse, míg az előlapi kamera 32 MP f/2.2.

Infinix Note 40s

Akkumulátor és töltési technológia

Az energiaellátásról egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik, amely nagyobb kapacitású, mint a Pro+ esetében, de a töltési sebesség csak 33W, szemben a Pro+ 100W gyorstöltésével. További érdekesség, hogy a Note 40s támogatja a 20W-os vezeték nélküli töltést, ami ritka ebben az árkategóriában.

Infinix Note 40s

Extrák és egyéb jellemzők

Egyéb említésre méltó tulajdonságok közé tartozik az Active Halo Design névre hallgató diszkrét LED világítás a hátlapon, az IP54 védelem a fröccsenések és por ellen, a JBL hangolású sztereó hangszórók, valamint a MagKit tok, amely lehetővé teszi a MagPad vezeték nélküli töltő használatát.

Infinix Note 40s

A készülék Vintage Green és Obsidian Black színekben lesz elérhető. Az ár és a pontos megjelenési dátum azonban egyelőre nem ismert.