Új nap, új szivárgás a Samsung háza táján. Az izgalmas hírek szerint érkezik a Galaxy Watch 6 és 6 Classic, amelyekről a Win Future német weboldal tett közzé részleteket és képeket. Nem csupán megjelenésükről beszélünk itt, hanem a visszatérő, legendás forgatható keretről is.

A Galaxy Watch 6 Classic széria, mint a pletykák is sugallták, újra felölti ezt a kedvelt funkciót, amelyet tavaly hiányoltak a Pro modelből. Ezúttal két méretben, 43mm és 47mm verzióban lesznek elérhetők, vékonyabb keretekkel és stílusos bőrszíjjal. Kiválaszthatod őket fekete vagy ezüst színben.

 

A normál változat is érkezik (Samsung Galaxy Watch 6), az előző verzióknak megfelelő 40mm és 44mm méretekben, de frissítésként nagyobb OLED panellel. A színek között fekete, ezüst és bézs színben választhatsz. Ezen túlmenően az új Galaxy Watch 6 sorozatban a Samsung friss lapkája, az Exynos W930 lapka helyet, ami akár 10% gyorsabb lehet, mint az előző Watch 5 és Watch 4 modellekben található lapka.

További információk még váratnak magukra, de már biztos, hogy az új órák képesek lesznek a pitvarfibrilláció (Afib) detektálására, azaz a szabálytalan szívverés felismerésére. Végül pedig, érkezik az új One UI 5 Watch, amellyel a Samsung még személyre szabottabb és intuitívabb egészségügyi élményt kínál majd. És persze, július 26-án az Unpacked eseményen még több újdonság vár ránk.