Néhány napon belül startol Berlinben az IFA 2023, a népszerű technológiai vásár. A Honor is készül valami izgalmas bemutatóval, amit otthonról is követhetünk élőben. A cég hivatalos HiHonor oldalán és a YouTube-on is élő közvetítésben lesz látható az esemény szeptember 1-jén, magyar idő szerint 10 órától.

Az idei Honor esemény neve nem más, mint “Unfold Tomorrow”. Az alapján, amit eddig láttunk, valószínűleg új összecsukható telefonokat fognak bemutatni. A Honor Magic Vs 2 már biztosan ott lesz, de a Honor Magic V2 Lite és a Honor Magic V2 Slim modellek is bemutatkozhatnak.

Az Honor Magic V2 Lite körülbelül 700 dollárba fog kerülni és egy Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 lapkát kap. A Magic V2 Slim egy még vékonyabb összecsukható készülék lehet, amely már megkapta a szükséges engedélyeket Kínában.

Ami a Honor Magic Vs 2-t illeti, a készülék már debütált Kínában, és többek között egy 7,92 hüvelykes OLED LTPO kijelzővel és egy 50 MP-es kamerával is rendelkezik. Úgy tűnik, komoly konkurencia lehet a Samsung Galaxy Z Fold5-nek.

Szeptember 1-jén, magyar idő szerint 10 órától lepleződnek le a Honor újdonságai. Az eseményt itt tudjuk majd követni!

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!