A HUAWEI több új eszközt is bemutatott a héten, köztük a Huawei P60, P60 Pro telefonokat és a hajlítható Mate X3-at. Megérkezett a Huawei TalkBand B7 is, egy AMOLED kijelzővel és fejlett szív- és egészségügyi funkciókkal ellátott hordható eszköz.

A TalkBand B7 a B6 utódjaként érkezik, és egy fitnesz követőként, valamint Bluetooth headsetként is funkcionál. 1,53 hüvelykes, 3D-s ívelt AMOLED kijelzőt kapott, 460 x 188 képpontos felbontással. A ház titániumból és acélból készül, a jobb oldalon pedig egy pirula alakú gomb található. Két további gomb helyezkedik el a kijelző alatt, amelyek megkönnyítik a Bluetooth headset elérését. Az IP57 tanúsítvánnyal rendelkező tracker vízálló.

Beépített mikrofonnal és hangszóróval, zajcsökkentő dupla mikrofonnal és 3A algoritmusú zajszűrővel rendelkezik a tiszta hívások érdekében. Egészségügyi funkciók terén a TalkBand B7 rendelkezik PPG pulzusszenzorral, SpO2 szenzorral, menstruációs ciklus követővel, alvás- és stresszfigyelővel. Felismeri az alvás közbeni légzéskimaradást és pitvarfibrillációt is. 10 sportmódot, VO2 Max-ot, futóedzéseket és ülés emlékeztetőket kínál.

További különleges funkciók közé tartozik a gyors válasz az üzenetekre, a telefonon történő kamera- és zenevezérlés, valamint a 120 mAh-s akkumulátor, amely USB-C-n keresztül tölthető.

Ár és elérhetőség:

A szilikon szíjjal rendelkező változat 52.000 Ft-ba kerül, míg a bőrszíjas verzió 62.500 Ft-ért lesz kapható.