A HONOR július 12-én különleges eseményt tart Kínában, ahol bemutatják legújabb összecsukható telefonjaikat, a Magic V3-at és a Magic Vs3-at. Már korábban is kaptunk néhány információt ezekről a modellekről, de most hivatalos képeket is láthatunk, amelyek felfedik a készülékek dizájnját.

HONOR Magic V3 és Magic Vs3 részletek és képek: júliusi bemutató dátummal

A Magic V3 barna hátlappal és feltűnő, hatszögletű gyűrűvel ellátott kamerával rendelkezik, amely érdekes színkombinációt kínál. A Magic Vs3 fekete színben érkezik, és egy négyszögletes kameramodult kapott, amely egy kör alakú keretben helyezkedik el. Ez a modell emellett jobb oldalon ívelt külső kijelzővel is büszkélkedhet.

HONOR Magic V3 és Magic Vs3 részletek és képek: júliusi bemutató dátummal

Mindkét telefon ökológiai bőr hátlappal érkezik. A Magic V3 várhatóan a csúcskategóriás Snapdragon 8 Gen3 processzorral, legalább 5000 mAh kapacitású akkumulátorral és gyorstöltési lehetőséggel (vezetékes és vezeték nélküli egyaránt), valamint kiváló kamerával lesz felszerelve. A Magic Vs3, egy kedvezőbb árú változatként, szintén remek dizájnt és funkciókat kínál, bár valószínűleg valamivel szerényebb hardveres specifikációkkal rendelkezik majd.