A HONOR egy sajtóeseményt tervez július 12-én Kínában, ahol bemutatják legújabb eszközeiket: a Magic V3, a Magic Vs3 összecsukható telefonokat, a MagicPad 2 táblagépet és a MagicBook Art 14 laptopot. Az esemény részletei szűkösek, de már van néhány érdekesség, amit érdemes kiemelni.

Új HONOR eszközök júliusban: Magic V3, Magic Vs3 és MagicPad 2
Új HONOR eszközök júliusban: Magic V3, Magic Vs3 és MagicPad 2

Magic V3: Vékonyabb és erősebb

A Magic V3-ról jelenleg annyit tudunk, hogy vékonyabb lesz az elődjénél, akár 9 mm vastag is lehet összecsukott állapotban. A várható specifikációk között szerepel a Snapdragon 8 Gen3 lapka, 5.5G csatlakozás és gyors töltési képességek. Ez az összecsukható telefon a legújabb technológiákat hozza el a felhasználóknak, és valószínűleg a prémium szegmensben versenyez majd.

MagicPad 2: AI Defocus Eye Protection technológiával

A MagicPad 2 táblagép új, mesterséges intelligencia által vezérelt Defocus Eye Protection technológiával érkezik, amely a perifériás látómező szabályozott defókuszálásával segít megőrizni a központi látás tisztaságát. Ez a technológia lassíthatja a szem hosszanti növekedését, csökkentve a rövidlátás kialakulásának kockázatát. Ez különösen hasznos lehet azok számára, akik sok időt töltenek képernyő előtt.

MagicBook Art 14 és más újdonságok: a HONOR nagy bemutatója
MagicBook Art 14 és más újdonságok: a HONOR nagy bemutatója

MagicBook Art 14: A teljesítmény és dizájn harmóniája

Az új MagicBook Art 14 laptop várhatóan az erőteljes teljesítményt és a modern dizájnt ötvözi majd. Bár részletek egyelőre nem ismertek, a HONOR korábbi laptopjai alapján valószínűleg egy olyan eszközt kapunk, amely ideális mind munkára, mind szórakozásra.

Az új eszközök hivatalos bemutatójára július 12-én kerül sor, amikor minden részletet megtudhatunk róluk. Érdemes figyelemmel kísérni az eseményt, mert a HONOR most is valami különlegeset ígér.