Ha hétfő van, új termékajánlás érkezik az Amazon DE oldaláról. Ma a kiskereskedő oldalán egy VEIKK grafikus táblát találtunk, a Voila L modellt. Ez egy elérhető árú táblagép, amely érzékeny tollat és mechanikus gombokat tartalmaz a gyorsbillentyűkhöz. Van rajta egy kis forgatható gomb is, amelyet ízlés szerint beállíthatsz, például nagyításhoz vagy a kedvenc grafikai programok beállításához. Alább találhatók a részletek.

Ha HÉTFŐ akkor AMAZON: Ma a VEIKK zsebbarát Voila L grafikus táblagépét ajánljuk érzékeny ceruzával és mechanikus gyorsbillentyűkkel

Ha munkád vagy szenvedélyed a rajzolás, vázlatkészítés vagy tartalomkészítés, akkor érdekelhet egy ilyen táblagép. Kompatibilis az Androiddal, Linuxszal, Windows-szal, Mac OS-szel vagy akár a Chrome OS-szel is. Különleges szoftvert tartalmaz, amely lehetővé teszi a szenzitivitás beállítását és a mechanikus billentyűkkel elérhető gyorsbillentyűk beállítását. Az aktív rajzolási terület 10 x 6 hüvelyk, és 8192 nyomásszintet kínál a fokozott érzékenység érdekében.

A grafikus táblagép ára lenyűgöző. 50 euró-ért (kb. 18.900 Ft) rendelheted meg most, ha alkalmazol egy 20% extra kedvezményt nyújtó kupont a feltüntetett ár alatt. A szállítás 8,57 euróba kerül, de a termék közvetlenül az otthonodba a érkezik, és nem kell további költségeket fizetned, mivel európai raktárból érkezik.

Ha HÉTFŐ akkor AMAZON: Ma a VEIKK zsebbarát Voila L grafikus táblagépét ajánljuk érzékeny ceruzával és mechanikus gyorsbillentyűkkel

A VEIKK Voila L használható olyan programokban, mint az Adobe Photoshop, Lightroom, Illustrator PC-n vagy Mac-en, valamint az Autodesk Androidon vagy a GIMP Linuxon. A csomagban tartalék hegyeket is kap a ceruzához, ujjatlan kesztyűt, és a mechanikus gombokat könnyedén lecserélheted, ha szeretnéd testre szabni a keycaps-eket.

Nem vezeték nélküli, de USB-C-ről USB-A-ra csatlakozó kábellel csatlakoztatható a különböző eszközökhöz, amelyet a csomagban talál. Innen rendelheti meg!

Ha HÉTFŐ akkor AMAZON: Ma a VEIKK zsebbarát Voila L grafikus táblagépét ajánljuk érzékeny ceruzával és mechanikus gyorsbillentyűkkel

A Voila L grafikus táblagép kiváló választás azok számára, akik hobbi szinten vagy professzionálisan foglalkoznak grafikával, tervezéssel vagy digitális rajzolással. A kényelmes és könnyen testre szabható mechanikus gombok gyors és hatékony munkavégzést tesznek lehetővé, míg az érzékeny toll és a nagy nyomásérzékenységű felület precíz és kifejező rajzolást biztosít.

A VEIKK Voila L grafikus tábla megfizethető áron kínálja a felhasználóknak azokat a funkciókat, amelyekre szükségük lehet a munkájukhoz vagy hobbi tevékenységükhöz. Ne habozz, próbáld ki ezt a terméket, és fedezd fel a digitális alkotás új lehetőségeit!

Innen rendelheted meg!