A Google Clock alkalmazás hamarosan jelentős frissítésekkel gazdagodik. Ha Android telefonod van, valószínűleg már ismered ezt az alkalmazást, hiszen a Google Play-en bármelyik eszközre letölthető. Az új frissítéssel a riasztásokat egyszerűen szinkronizálhatjuk a Pixel Watch-csal, bejön a Celsiusban megjelenő időjárási előrejelzés, és még arra is lesz lehetőségünk, hogy kiválaszthassuk, számunkra melyik legyen a hét első napja: hétfő vagy vasárnap. Lássuk a részleteket!

Celsiusban kifejezett időjárási előrejelzés a Google Clock legfrissebb változatában
Celsiusban kifejezett időjárási előrejelzés a Google Clock legfrissebb változatában

Az alkalmazás 7.6-os verziójának újításai között találjuk az időjárási előrejelzést is, ami az alkalmazáson belül jelenik meg, és reményeink szerint egy friss widget formájában is elérhetővé válik. Az alkalmazás béta változatában már bekapcsolható ez a funkció, amely az ébresztőóra beállításánál aktiválódik. Amikor reggel letiltjuk a riasztást, egy üzenet tájékoztat minket az aznapi várható időjárásról.

A Google Clock frissítése egyszerű szinkronizálást kínál a Pixel Watch-csal
A Google Clock frissítése egyszerű szinkronizálást kínál a Pixel Watch-csal

Az egyik legizgalmasabb funkció ebben a verzióban az “Ébresztő Szinkron”, melynek segítségével riasztásainkat az intelligens órával szinkronizálhatjuk. A funkció a Wear OS 4.0 rendszert futtató órákkal lesz kompatibilis, így nem csak a Pixel Watch-csal, de a jövőben a Galaxy Watch modellekkel is együttműködik.

Jelenleg a Google Clock 7.6-os verziója béta stádiumban található, és a stabil változat decemberben kerülhet a felhasználókhoz.