A Google nemrégiben több hasznos fejlesztést is bevezetett a népszerű Chrome böngészőjében. Az újítások között többek között gyorsabb böngészést és hatékonyabb címsor-kezelést is találhatunk.

Mit tud az új Chrome? Keresésben és válaszkészségben is meglepően újított!

Az egyik legérdekesebb fejlesztés az okosabb Autocomplete funkció, ami a címsorban működik. Most már nem kell pontosan emlékeznünk egy weboldal kezdeti betűire, hiszen a Chrome az előző kereséseink alapján ajánlja fel a lehetőségeket. Ráadásul ha elírunk egy oldal nevét, mint például a “Mobilissimo.hu” egy “s”-el, a böngésző a korábbi látogatások alapján segít kijavítani.

Chrome fejlesztések: okosabb keresés és gyorsabb címsor válaszkészség
Chrome fejlesztések: okosabb keresés és gyorsabb címsor válaszkészség

Ez a funkció nemcsak számítógépeken, de Android és iOS készülékeken is használható. Emellett közvetlenül a címsorban is keresgélhetünk a könyvjelzőink között. A Chrome mostantól olyan népszerű weboldalakat is ajánl, amelyeket korábban még sosem látogattunk meg.

Végezetül a címsor kinézetét is felújították: most már kellemesebb ránézni, és gyorsabban reagál a parancsokra. Ezeket az újdonságokat már most is kipróbálhatjátok a böngészőben.