A Honor márka bejelentette a következő generációs hajlítható okostelefonjának, a Magic V2-nek a bemutatóját. Az új eszközt George Zhao, a Honor vezérigazgatója július 12-re ígérte. Az előzetes hírek szerint a modell forradalmasítani fogja a hajlítható okostelefonok piacát.

George Zhao, a Honor vezérigazgatója forradalmat ígér a hajlítható telefonok piacán: a Magic V2 július 12-én kerül bemutatásra

Az elmúlt időszakban érkezett számos pletyka a HONOR Magic V2 kapcsán, de most megerősítést nyert a július 12-i bemutató dátuma. A bejelentést George Zhao, a Honor márkavezetője tette az MWC Shanghai rendezvényen, ahol a Honor Magic V2 bemutatóját is bejelentette.

A vezérigazgató azt ígérte, hogy az új telefon forradalmasítani fogja a hajlítható okostelefonok piacát, bár még nem tudjuk, hogy pontosan mire gondolt. Lehet, hogy új generációs zsanér, vékonyabb és könnyebb készülékház vagy redőmentes kijelző vár ránk? Mindezt csak július 12-én tudjuk meg, addig is várhatóan érkeznek majd előzetes bejelentések és előzetes képek a készülékről.

A korábbi online pletykák szerint a Magic V2 Snapdragon 8 Gen2 és Snapdragon 8+ Gen1 változatokban is elérhető lesz, nagy frissítési sebességű LTPO AMOLED kijelzővel és nagy frekvenciájú PWM fényerő-szabályozással. Akár 16 GB RAM-mal és 5000 mAh-s gyorstöltéses akkumulátorral is találkozhatunk benne.

Bár a telefon a Samsung Galaxy Z Fold5 előtt kerül bemutatásra, a kezdeti szakaszban csak Kínában lesz kapható, így a dél-koreai márka továbbra is előnyben marad.