A Garmin, mint a navigációs eszközök és okosórák szakértője, új fejlesztésekkel készül a közönség elé lépni. Az előzetes információk alapján a Garmin Fenix 7-sorozat, az Epix Pro Gen 2-sorozat és az Approach S70 modelljei kerülnek hamarosan a közönség elé. Ebben a cikkben összegyűjtöttük az eddig kiszivárgott információkat az új okosórákról, melyek már most izgalommal töltik el a technológia szerelmeseit.

Garmin Epix Pro Gen 2: Az új generáció stílusa és innovációja

Az Epix Pro Gen 2 az egyik új modell, melynek megjelenését nagy várakozás előzi meg. A szivárgott képek alapján az okosóra több méretben, 42, 47 és 51 milliméteres átmérővel, szafírüveg védelemmel vagy anélkül lesz majd kapható. Az Epix Pro Gen 2 a Garmin okosóráinak kínálatában új irányt jelez, amely stílusos megjelenéssel és innovatív funkciókkal készül meghódítani a felhasználókat.

Garmin Fenix 7 Pro és 7X Pro: Új szintre emelt teljesítmény

A Fenix 7 Pro és 7X Pro modellek a Garmin csúcskategóriás okosórái közé tartoznak majd, amelyek minden bizonnyal számos új és fejlett funkcióval érkeznek. A szivárgott információk szerint mindkét modell elérhető lesz szoláris és szafír változatban, ami tovább növeli a felhasználók számára kínált választási lehetőségeket.

Garmin Approach S70: Az ideális társ a golfpályán

Az Approach S70 egy speciálisan a golfjátékosok számára tervezett okosóra lesz. Habár a technikai részletek még nem ismertek, várhatóan számos, a golfjátékosok számára nélkülözhetetlen funkcióval rendelkezik majd, például távolságmérővel, időjárás-előrejelzéssel és swing elemzővel.

A Garmin új modellek érkezése várhatóan izgalmas fejlesztéseket hoz az okosóra piacon. Az új okosórák, a Fenix 7 Pro, a Fenix 7X Pro, az Epix Pro Gen 2, és az Approach S70 mind egyedi tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyeket a felhasználók hamarosan ki is próbálhatnak.

A Fenix 7 Pro és a Fenix 7X Pro modellek várhatóan számos új sport- és fitneszlehetőséget kínálnak majd, miközben az Epix Pro Gen 2 a nagy felbontású kijelzőjével és egyedi funkcióival várhatóan a prémium kategóriában talál majd magának helyet. Az Approach S70 pedig a golfozók számára hozhat új lehetőségeket az edzések és a játék során.

A hivatalos bemutató időpontja még nem ismert, de a bejelentés valószínűleg május vége vagy június eleje körül várható. Addig is várakozással tekintünk a további részletek felé és izgatottan várjuk, hogy a Garmin milyen újításokat fog bemutatni ezekben az új okosóra modellekben.