Mint tudjuk, a Dyson mindig is az innováció élmezőnyében járt a háztartási készülékek területén. Most azonban még magasabbra tették a mércét a legújabb, vezeték nélküli porszívójukkal, a Gen5detect-tel, amely az ötödik generációs Hyperdymium motorral van felszerelve. A készülék nem csak hatékony, de rendkívül erős szívóerőt is biztosít, amit eddig még egyetlen vezeték nélküli porszívó sem tudott felmutatni.

135.000 rpm-en pörög: a Dyson Gen5detect a 70 perces üzemidő és a magas szívóerő összhangja

A porszívó egyik kulcsfontosságú jellemzője az integrált HEPA szűrő, amely 99,99% hatékonysággal képes elkapni a 0,1 mikronnál kisebb részecskéket, így még a vírusok sem menekülnek el előle. Továbbá egy új fej is található rajta, a Fluffy Optic, amely kétszer annyi mikroszkopikus port képes felszívni, növelve ezzel a látótávolságot és a hatókört is.

135.000 rpm-en pörög: a Dyson Gen5detect a 70 perces üzemidő és a magas szívóerő összhangja
135.000 rpm-en pörög: a Dyson Gen5detect a 70 perces üzemidő és a magas szívóerő összhangja

Nem hagyhatjuk ki a figyelmünkből a motort sem, amely kisebb, de gyorsabb és erősebb, mint az előző generációs modelleké. Elképesztő, de a fordulatszáma eléri a 135.000 rpm-t, ami akár kilencszer gyorsabb, mint egy F1-es autó motorja. A porszívó teljesen légtömör, így csak a szennyezett levegő halad át a szűrőn.

Az újratervezett felhasználói felület valós időben mutatja, hogy mennyire tiszta a felület, amit éppen takarítunk. További funkciók, például a prédikáló fej vagy az egyszerű, egygombos irányítás is jelentős mértékben megkönnyítik a használatot. A porszívó akár 70 percen át is képes működni egyetlen töltéssel, ami a Dyson eddigi vezeték nélküli porszívóinak legjobb ideje. Többet a gyártó oldalán tudhatsz meg a Dyson Gen5detect porszívóról.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!