Készüljetek fel néhány izgalmas napra, amikor is az iPhone 15 kapcsán rengeteg információ lát majd napvilágot. Fotók, videók és előzetes dobozolások is megtalálhatók lesznek a hírfolyamotokban. Most viszont nézzük meg az iPhone 15 Pro-t, amelyről közvetlenül a Foxconn gyárból származó fotók kerültek elő.

Apple iPhone 15

A telefon szürke és kék színben jelenik meg, a csomagolása pedig csak USB-C – USB-C kábelt tartalmaz. Látható egy Dynamic Island is, ami valamivel kisebbnek tűnik, mint az előző évi modell, ha a méretarányok nem csapnak be. 2023-ban mind az iPhone 15, mind az 15 Plus modelleken lesz Dynamic Island, nem csak a Pro változatokon. Az iPhone 15 Pro színben is megújul: lesz Argentum és Space Black, valamint két új szín, a Titan Gray és a Deep Blue.

Apple iPhone 15 Pro

A telefonok fémkerete matt bevonatot kap, és titániumból készül. A legnagyobb újítás az oldalsó Action Button, egy viszonylag kis méretű gomb, ami a Silent/Mute gomb helyét veszi át. Akár 9 különböző funkciót is be lehet állítani rá: csendes mód, akadálymentesítési funkciók, gyorsbillentyűk, kamera, zseblámpa, fordítás és hangmemók.

Az alapmodellek USB-C 2.0 porttal érkeznek, míg a Pro változatok Thunderbolt portot és USB-C 3.x-ot kínálnak. Az töltési sebesség is változik: az alapmodelleknél 20W, a Pro változatoknál 35W lesz a norma. Szeptember 12-én többet is megtudhatunk, amikor az Apple eseménye kezdetét veszi 19:00 órakor.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!