Vinilrajongók, figyelem! Az érzéki hangzás, amit csak a vinilek tudnak nyújtani, nem hasonlítható semmihez, amit a streaming platformokon hallani lehet. Örömmel jelentjük, hogy a Technics elhozta nekünk az SL-1200/1210GR legendás pickup új változatát, a GR2-t.

Technics bemutatta az SL-1200/1210GR legendás pickup új változatát, a GR2-t
Technics bemutatta az SL-1200/1210GR legendás pickup új változatát, a GR2-t

A Technics GR2 modell a már jól ismert dizájnt viszi tovább, de egy újítással: a Direct Drive motor vasmentes magját használva fejlesztették ki. A trükk itt az, hogy a Technics javította a forgási pontosságot. Ezt részben úgy érték el, hogy az audio komponensekben, különösen az SU-R1000 referenciamplifikátorban is vizsgálták a jel pontosságának növelését.

De nem álltak meg itt. A Technics a vinilek analóg jeleit digitális technológiával finomítja, és az volt a cél, hogy a Direct Drive technológiát a következő szintre vigyék a pontosság szempontjából. Ezt a motor vibrációinak csökkentésével oldották meg, optimalizálva a hozzá tartozó szinuszhullámokat, és egy Delta Sigma modulációval generált PWM jelet használva. Ez a módszer is megtalálható a teljesen digitális erősítőkben.

Szóval, ha te is imádod a vinilek varázsát és minőségét, és egy valóban lenyűgöző pickupra vágysz, akkor az új Technics GR2 az, amit keresel.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!