Még sok kérdés merül fel a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom című játékkal kapcsolatban, többek között a lebegő szigetekről, időutazásról és Yunobo sorsáról. A Nintendo szeretné, ha mindezt magunk fedeznénk fel Hyrule felfedezésével. Sajnos néhányan már hozzájutottak a játékhoz és elkezdtek spoilereket osztani az interneten, így akaratlanul is rábukkanhatunk az előzetesen elárult titkokra.

A játék alapja az ismeretlen felfedezése, ezért egy kép vagy videó a Shrine rejtvényekről vagy a Fusion képességről már jelentős spoilernek számít. A BotW-ból ismert helyszínek újabb titkokat rejtenek, de ezek is előbb-utóbb kiszivárognak a játék megjelenése előtt.

Az új Zelda játék titkai lassan lelepleződnek az interneten; Íme mit rejteget a „The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom”

Egyelőre nem világos, hogyan történhetett meg ez a tömeges szivárgás, de feltételezhető, hogy néhány kiskereskedő már korábban átadta a játékot vásárlóinak. A Nintendo valószínűleg ki fogja deríteni, hogy mi történt és megtorolja a felelősöket.

A játék megjelenése még két hét, de addigra még több spoilerre számíthatunk, ráadásul egyre komolyabbak lesznek. Ha nem akarunk előre elárulni semmit, kerüljük a játékról szóló fórumokat és csendesítsük le a “Tears of the Kingdom” kulcsszót a Twitteren.