Az Unpacked esemény közeledik, amikor a Samsung számos új eszközt jelent be. A reflektorfény most a következő generációs, hajtogatható Galaxy Z Fold 5-ön és Z Flip 5-ön van. Azonban nemrégiben arról is értesültünk, hogy a gyártó egy új Fan Edition modellt is be fog jelenteni. A Galaxy S23 FE-nek hívják, ami az elmúlt napokban több tanúsítványt is kapott. A mai napon megerősítést nyert, hogy milyen lapka rejtőzik a burkolat alatt. Az alábbiakban további részleteket találsz.

A Samsung Galaxy S23 FE a Geekbench-en jelent meg, SM-S711B modellszámmal, egy Exynos 2200 lapkával és 8 GB RAM-mal a fedélzeten. Ezenkívül az Android 13 operációs rendszert futtatja. A teszt csak a GPU által elért pontszámot mutatja, ami 8986 pont.

Az Exynos 2200 lapka erejével tört előre a Samsung Galaxy S23 FE a GeekBench-en

Emlékeztetünk, hogy az Exynos 2200 lapka a Galaxy S22 sorozatú okostelefonokban található. A Galaxy S23 FE Snapdragon 8+ Gen 1 lapkával történő megjelenése alacsony valószínűséggel bír. Az a hír járja, hogy a Samsung csak az Exynos lapkás változatot fogja globálisan forgalmazni. Egyes pletykák szerint a Samsung csak azért dobja piacra ezt a telefont, hogy csökkentse a túlzott Exynos 2200 lapkák készletét.

Emlékeztetünk arra is, hogy a telefon frissített dizájnt kap, amely összhangban van a Galaxy S23 zászlóshajókkal. A készülék 6,4 hüvelykes AMOLED kijelzővel, 120hz-es frissítési rátával és Full HD+ felbontással rendelkezik. A konfigurációk 6 vagy 8 GB RAM-mal és 128 GB vagy 256 GB tárhellyel rendelkeznek. A burkolat alatt 4500 mAh-s akkumulátort találunk, a hátlapon pedig 50 MP-es fényképező szenzor található.

A bejelentés július 26-án, az Unpacked esemény keretében várható, amely bemutatja a hajtogatható Galaxy Z Fold 5 és Galaxy Z Flip 5 okostelefonokat is.