A Samsung bemutatta legújabb nagy teljesítményű okostelefonját, a Galaxy M34-et, mely rendkívül nagy kapacitású, 6000 mAh-ás akkumulátorral és 50 MP-es optikai stabilizációs kamerával büszkélkedhet. A Galaxy M34 igazi kuriózum, ami ötvözi a modern MI technológiát és a minőségi dizájnt, kibővítve a Samsung márka általánosan magas színvonalát.

Samsung Galaxy M34

A Samsung Galaxy M34 jelenleg csak Indiában debütált, ahol a 6 GB RAM és 128 GB tárhelyű változata ára 188 euró. Az 8 GB RAM változat pedig 210 euró. A Samsung emellett négy év Android-frissítést és öt év biztonsági frissítést ígér a készülékhez.

Szemben a Pixel 7a-val, amely csak három évet, és a ezen a héten bemutatott OnePlus Nord CE 3-cal, amely csak két évet ígér a frissítések tekintetében, a Samsung ezzel az ígérettel ismét felülmúlja a konkurenciát.

Samsung Galaxy M34 5G
Samsung Galaxy M34 5G

A Galaxy M34 további jellemzői közé tartozik egy 8 MP-es ultranagy látószögű kamera, egy 2 MP-es makró kamera és egy 13 MP-es szelfikamera. Az 6,5 hüvelykes Super AMOLED képernyő 2400 x 1080 pixel felbontással és 120 Hz-es frissítési sebességgel kápráztatja el a felhasználókat. A Gorilla Glass 5 gondoskodik a védelemről, míg az Always On Display folyamatosan tájékoztat a legfontosabb információkról.

A telefon szíve egy Exynos 1280 lapka, ami minden feladattal megbirkózik, legyen szó játékról vagy többfeladatos munkáról. A 6000 mAh-ás akkumulátorral pedig a hosszú használat garantált. A készülék továbbá támogatja a 5G hálózatot és oldalra szerelt ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik.