Az idei nyáron érkező mobiltelefonok között van az ASUS Zenfone 10, amely eddig csak szűkszavúan tűnt fel az interneten, talán mindössze 2-3 alkalommal. Legutóbb április közepén bukkant fel a GeekBench listázáson, most viszont az ASUS-tól érkezett információk alapján többet megtudhatunk az áráról.

Az ASUS Zenfone 10 árát közvetlenül a gyártótól ismerhetjük meg, még a bemutató előtt; Mit tartogat még számunkra a Snapdragon 8 Gen2 lapkán túl?

Az ASUS által meghirdetett hivatalos versenyben a résztvevőket arra hívják, hogy vakteszten próbálják ki a Zenfone 10 kameráját, így segítve az új csúcsmodell kamerájának további fejlesztését. A programba beválasztottaknak esélyük nyílik arra, hogy megnyerjék a Zenfone 10 okostelefont. Mivel a nyeremények értékét meg kell adni, az ASUS egy közelítő kiskereskedelmi árat tűzött ki: a telefonért körülbelül 749 dollárt (kb. 258 000 Ft) kérnek.

Az ASUS Zenfone 10 árát közvetlenül a gyártótól ismerhetjük meg, még a bemutató előtt; Mit tartogat még számunkra a Snapdragon 8 Gen2 lapkán túl?

Nem teljesen világos, hogy a nyereményként felajánlott okostelefon milyen konfigurációt tartalmaz, de valószínűleg az alap változatról van szó, 8 GB RAM-mal és feltehetőleg 128 GB flash tárolóval. Az említett 749 dolláros árat euroban is ki fogják számolni, ami valószínűleg 749 euro lesz, azaz körülbelül 282 000 Ft.

Az eddig ismert adatok alapján a telefon 6.3 hüvelykes AMOLED kijelzővel, 200 megapixeles OIS kamerával, 5000 mAh kapacitású akkumulátorral és Snapdragon 8 Gen2 lapkával érkezik. A telefon akkumulátora 5000 mAh kapacitású, 67W-os töltést támogat, és három színben lesz elérhető.