A WWDC-n bejelentett iOS 18 még csak néhány hete látott napvilágot, de az Apple máris elkezdte a következő nagy frissítés, az iOS 19 fejlesztését. A Bloomberg jelentése szerint az Apple az iOS 19 mellett a macOS 16, a watchOS 12 és a visionOS 3 fejlesztését is megkezdte.

Az iOS 19 kódneve: „Luck”

Mark Gurman, a Power On hírlevél szerzője szerint az Apple hivatalosan is belevágott a 2025-re tervezett operációs rendszerek fejlesztésébe. Az iOS 19 a „Luck” kódnevet kapta, míg a macOS 16 a „Cheer”, a watchOS 12 a „Nepali”, és a visionOS 3 a „Discovery” kódneveket viselik. Bár ezek az információk még nagyon korai stádiumban vannak, és konkrét részletek nem állnak rendelkezésre, ez az ütemterv megszokott az Apple-nél.

Mi várható az iOS 19-től?

Jelenleg még nincsenek konkrét információk arról, hogy az iOS 19 milyen újdonságokat tartogat, de az Apple már most megkezdte a jövő évi hardverek és a hozzájuk kapcsolódó szoftverek tesztelését. Az iOS 18 bejelentése során bemutatott új főképernyő funkciók és az Apple Intelligence újdonságai után kíváncsian várjuk, mit tartogat számunkra a következő frissítés.