Az Anker nevű, globálisan elismert vállalat, mely minőségi kiegészítőkkel örvendezteti meg a felhasználókat, új, figyelemre méltó eszközzel lépett piacra iPhone-tulajdonosok számára. Az Anker Cube 3-in-1 nevű termékük büszkélkedhet MagSafe támogatással, és a “3 az 1-ben” jelölés arra utal, hogy egyetlen kompakt készülékként tölti az iPhone-t, a vezeték nélküli fülhallgatókat és az órákat.

Az Anker bemutatja a Cube 3 az 1-ben adaptert, ami iPhone-t, fülhallgatót és Apple Watch-ot tölthet egyszerre

Az Anker Cube felső részénél mágneses vezeték nélküli töltést kínál MagSafe technológiával az iPhone 12, 13 vagy 14 modellekhez. A Cube oldalán egy további, kihúzható vezeték nélküli töltő található, amely valamiféle kis polcként funkcionál az okosórád töltésére. A kocka tetején pedig helyezheted el a fülhallgatókat vezeték nélküli töltés céljából.

Az említett adapter 410 grammot nyom a mérlegen, méretei pedig 63.4 x 60 x 60 mm. A töltőteljesítmény terén a maximális érték 15W az iPhone számára, illetve 5W az AirPods és Apple Watch esetében. A készülék LED jelzővel is ellátott. Az ára kissé borsos, 149 euró (kb. 56 000 Ft), de figyelembe véve, hogy ezzel három különböző töltő helyett csak egyetlen eszközt kell használnod, ez az ár igen kedvezőnek tekinthető.