A ZTE rengeteg érdekes okostelefont kínál, köztük a világszerte ismert és kedvelt Nubia Red Magic modelleket. Most úgy tűnik, készülnek betörni az összecsukható telefonok piacára a Nubia Z60 Fold modellel. Ugyanakkor a Nubia Z60 telefonok is készülőben vannak. Az interneten már számos információ bukkant fel ezekről az új modellekről, és most megosztjuk veletek ezeket a friss híreket.

Nemrég egy Nubia okostelefon látott napvilágot az interneten. Ennek a telefonnak a modellszáma NX769J, és a belsejében egy Snapdragon 8 Gen 3 lapka dolgozik. Az eddigi információk szerint ez egy új játéktelefon lehet a Red Magic 9 sorozatból.

A legújabb hírek szerint egy Nubia NX801J nevű modell is felbukkant, amely az IMEI adatbázisban szerepel. Ezen az eszközön fut majd a Snapdragon 8 Gen 3 lapka, és az elsőként bemutatott összecsukható telefon lehet a vállalatnál, a Nubia Z60 Fold néven. Az információk szerint a Nubia Z60 Ultra, amely Android 14-et futtat, csúcskategóriás, 1 inch-es kamerával érkezik, és a szelfikamerája a kijelző alatt lesz elrejtve.

Ezen kívül a Nubia Z60 is szóba került, amelynek modellszáma NX715J. Úgy néz ki, ez a modell 80W-os gyorstöltést fog támogatni, és decemberben kerülhet bemutatásra. Egyelőre nem ismert, hogy a Nubia Z60 Fold és a Z60 Ultra is ekkor debütál-e.