Ha egy jól felszerelt és kedvező árú okosórát keresel, érdemes lehet szemet vetned a Zeblaze Stratos 3 modellre, amely a GeekBuying kínálatában található. Cikkünkben minden részletre kitérünk, beleértve az árat és a szállítás menetét is.

Zeblaze Stratos 3

Kezdjük a technikai adatokkal: a 1.43 hüvelykes kör alakú AMOLED kijelző 466 x 466 pixel felbontást, 391 PPI pixeldensitást és akár 1000 nits fényerőt kínál, továbbá rendelkezik Always on Display funkcióval. Az IP68 tanúsítvány jelzi a víz és por elleni ellenállást, a készülék képes a pulzus, lépésszám, valamint a vér oxigénszintjének (SpO2) mérésére is.

Zeblaze Stratos 3
Zeblaze Stratos 3

Az óra integrált GPS-t kínál GLONASS/GALILEO/BEIDOU támogatással, továbbá rendelkezik közelség-, gravitációs és gyorsulásmérő szenzorokkal. A cinkötvözetből készült tok és a kényelmes szilikon szíj hosszú távú viselést tesz lehetővé, míg a 400 mAh-s belső akkumulátor akár 84 órás üzemidőt kínál GPS és pulzusmérés mellett.

Zeblaze Stratos 3

A Zeblaze Stratos 3 több mint 100 sporttevékenységet képes nyomon követni, támogatja a Bluetooth hívásokat, a Camera Remote funkciót, és monitorozza az alvást, a stressz szintet, a légzést, valamint emlékeztetőt küld, ha túl sokat ülünk egy helyben. Mindezt mindössze 23 268 forintért szerezheted be a GeekBuying-ról, szállítással Kínából. Rendelj innen!