A KUMI GT5 Pro+ okosóra most a GeekBuying-on mindössze 16 427 forintért kapható, és többet kínál, mint amire számítanál. A dizájnja emlékeztet a legújabb HUAWEI órákra, de vastagabb kerettel rendelkezik az 1.39 colos kijelző körül. A készülék kiváló minőségű anyagokból készült, és a praktikus oldalsó gombok tovább növelik a kényelmet.

KUMI GT5 Pro+

A számlapok széles választéka lehetővé teszi, hogy az órát a saját stílusodhoz igazítsd, ráadásul több mint 100 sporttevékenység követésére is képes. Funkciói között szerepel a magas pulzus figyelmeztetés, a véroxigén-szint (SpO2) mérés, az alvásfigyelés, valamint az ülő életmódra figyelmeztetés. Az IP68 tanúsítvány garantálja, hogy az óra por- és vízálló.

KUMI GT5 Pro+

Az NFC-kapcsolat, a 300 mAh-s akkumulátor és a Bluetooth-on keresztüli hívások lehetősége növeli a mindennapi használat kényelmét. A fizikai gombok közül az egyik, a korona gomb a megszokott funkciókat látja el, míg a másik testreszabható, hogy gyorsan elérhesd a kedvenc alkalmazásaidat vagy funkcióidat. Az akkumulátor akár 7 napos aktív, vagy 20 napos készenléti üzemidőt biztosít.

Az ingyenes szállítással Kínából 2-6 hét alatt érkezik meg a termék. Ne hagyd ki ezt a remek ajánlatot!