A realme frissítette kínálatát két új okostelefonnal, a C65-tel és a 12X-szel, amelyek közül az első a Samsung Galaxy S22 dizájn elemeket idézi fel. Mindkét modell középkategóriás specifikációkat kínál, amelyek ígéretes teljesítményt nyújtanak a felhasználóknak.

Realme C65: Az új középkategóriás versenyző

Realme C65

A realme C65 a C55 méltó utódjaként érkezik, polikarbonát házzal és egyenes élekkel. A készülék előlapján egy pont alakú kivágás található a szelfikamera számára, míg hátul két fotószenzor és egy LED villanó kapott helyet, egy harmadik dekoratív elemmel kiegészítve, ami a Galaxy S22 dizájnra hivatkozik.

Realme C65

Egy 6.67 hüvelykes IPS LCD kijelző, HD+ felbontással és 90Hz-es frissítési rátával, valamint egy 8 MP-es előlapi kamera jellemzi. A telefon egyedülálló „realme Mini Capsule” értesítési rendszert is kínál, ami az Apple Dynamic Islandjéhez hasonlóan működik. A Dynamic Button, egy extra gomb, többféle gyors hozzáférési lehetőséget kínál, például a kamera alkalmazás gyors indítását vagy a Ne zavarjanak mód aktiválását.

Realme C65

Android 14 és realme UI 5.0 fut rajta, egy 5000 mAh-s akkumulátorral, amely 45W-os gyorstöltést támogat. A hátoldalon egy 50 MP-es fő kamera és egy 2 MP-es makró kamera található. A készülék Vietnámban már kapható, 148 dolláros kezdőáron, 6 GB vagy 8 GB RAM és 128 GB vagy 256 GB tárhely konfigurációban. Várható, hogy hamarosan további piacokon is elérhetővé válik.

Realme 12X: A sorozat legelérhetőbb tagja

Realme 12X

A realme 12X bemutatkozása Indiában történt meg, mint a realme 12 sorozat legmegfizethetőbb modellje. Egy 6.67 hüvelykes IPS LCD kijelzővel rendelkezik, 120Hz-es frissítési rátával és Full HD+ felbontással, valamint IP54 tanúsítvánnyal a fröccsenő víz elleni védelemhez. Az előlapi 8 MP-es kamera Full HD videókat készít, míg hátul egy 50 MP-es fő és egy 2 MP-es bokeh szenzor található.

A Dimensity 6100+ 5G processzor hajtja, 4 GB vagy 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel párosítva. Egy 5000 mAh-s akkumulátor szolgáltatja az energiát, 15W-os töltéssel. A készülék először Kínában jelent meg, most pedig Indiában is kapható, és várhatóan hamarosan további országokban is elérhető lesz.