A Xiaomi hamarosan piacra dobja legújabb összecsukható telefonját, a Mix Flipet, melyről már megjelentek az első képek az NCC (National Communications Commission) tanúsítási oldalon. Az új modell dual-akkumulátorral és 67W-os gyorstöltéssel érkezik. A hivatalos kínai bemutatót ebben a hónapban várhatjuk.

Az NCC-n megjelent információk alapján a Xiaomi Mix Flip a 2405CPX3DG modellszámmal szerepel, és az első valódi képeket is láthattuk róla. Az eszköz függőleges kettős kamerával rendelkezik a külső képernyőn, valamint egy összecsukható főképernyővel, amelybe egy szelfikamera van integrálva. A hátlapi dizájn egyszerű, csak a Xiaomi logó látható alul.

Xiaomi Mix Flip

A készülék dual-akkumulátorral van felszerelve, mely két egységből áll: egy 1145mAh és egy 3595mAh kapacitású akkumulátorból, ami lenyűgöző összkapacitást eredményez. Az MDY-15-EV modellű töltő támogatja a 67W-os gyorstöltést, ami gyors és hatékony újratöltést ígér.

A Mix Flip már korábban is megjelent tanúsítványi oldalakon, mint az NBTC és az IMDA, ahol más fontos specifikációkat is megerősítettek, például a Wi-Fi, Bluetooth és NFC támogatást. Ezek a tanúsítványok teljes képet adnak arról, mit nyújthat a Xiaomi új összecsukható telefonja, amelynek globális bemutatkozása hamarosan várható.

További részletekért és frissítésekért figyeljétek az oldalunkat a következő napokban.