A Logitech G, a játékos perifériák egyik legismertebb márkája, bemutatta a legújabb vezeték nélküli gamer egerét, a Logitech G309 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse-t. Az elegáns dizájnnal, kettős vezeték nélküli csatlakozással és kiváló pontossággal rendelkező egér minden szintű játékos számára ideális választás.

Logitech G309 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse
Logitech G309 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse

A Logitech G309 LIGHTSPEED alacsony késleltetésű vezeték nélküli teljesítményt, precíz irányítást és tökéletes szinkronizációt kínál a játékosok mozdulataival. A Logitech által folyamatosan fejlesztett LIGHTSPEED technológia kulcsfontosságú a játékokban a sebesség és agilitás biztosításához. „Folyamatosan fejlesztjük LIGHTSPEED technológiánkat, hogy minden felhasználó számára kiváló vezeték nélküli játékélményt nyújtsunk” – mondta Ujesh Desai, a Logitech Gaming alelnöke és ügyvezető igazgatója.

A G309 LIGHTSPEED egér kompatibilis a Logitech G PowerPlay vezeték nélküli töltőrendszerrel, amely megszünteti az AA elem szükségességét és 18 grammal csökkenti az egér súlyát. A rendkívül hatékony HERO 25K szenzor több mint 300 óra folyamatos játékidőt biztosít 1 ms jelentési rátával egyetlen AA elemmel. Bluetooth módban az akkumulátor élettartama akár 600 órát is elérhet. Az egér 86 grammot nyom AA elemmel, és mindössze 68 grammot a POWERPLAY rendszerrel.

A Logitech LIGHTSPEED technológiája gyorsabb vezeték nélküli játékélményt nyújt, mint a legtöbb vezetékes egér. Az egér LIGHTFORCE hibrid opto-mechanikus kapcsolókkal van felszerelve, amelyek ötvözik a tiszta, tapintható mechanikus kattintások előnyeit a megbízható optikai kapcsolókkal, kivételes sebességet és megbízhatóságot biztosítva.

Elérhetőség és ár

A Logitech G309 LIGHTSPEED fehér és fekete színekben lesz elérhető, ajánlott ára 49 000 Ft. További információkért látogass el a hivatalos LogitechG.com oldalra és a vállalat blogjára.