A Xiaomi egy különleges napon van túl. Kínában lerántották a leplet a Xiaomi 14 és 14 Pro készülékekről, de a legnagyobb érdeklődést mégis a HyperOS nevű új operációs rendszer keltette, ami többféle eszközön is működik. Ezen a napon mutatták be a Xiaomi Watch S3-at is, ami az első olyan okosóra, amelyen a HyperOS fut. A legizgalmasabb tulajdonsága az eSIM kapcsolat, ami lehetővé teszi, hogy telefon nélkül is használhassuk. Ráadásul rengeteg testreszabási lehetőség áll rendelkezésre: még az óra keretét is cserélhetjük. Lássuk a részleteket!

Xiaomi Watch S3

Az óra egy 1.43 colos AMOLED kijelzővel van ellátva. Ez egy 8-bites, 60Hz-es frissítési rátájú kijelző 326 PPI-vel és akár 600 nites fényerővel. Számos szenzort és fitnesz funkciót kínál, mint például alvásfigyelés, pulzusmérés, stresszmonitorozás és SpO2 mérés az oxigénszint mérésére. Az akkumulátor élettartama elérheti a 15 napot, és a készülék GPS-szel is rendelkezik.

Xiaomi Watch S3
Xiaomi Watch S3

A Xiaomi Watch S3 az első okosóra, amely a HyperOS rendszert használja. Az eSIM-nek köszönhetően önállóan, mobiltelefon nélkül is képes hívásokat indítani és az internetre csatlakozni. A készülék két színben, ezüstben és feketében kapható. A gyártó lehetőséget ad a készülék egyedi testreszabására: az óraszíjak könnyedén cserélhetők, és az óralap kerete is módosítható.

Xiaomi Watch S3

Ha az eredeti kereteket használjuk, az óra kijelzőjének dizájnja is változhat, így még egyedibb megjelenést kap. Jelenleg csak Kínában kapható, és az ára a WiFi változatban körülbelül 38 000 Ft, míg az eSIM-es verzióért körülbelül 46 500 Ft-ot kell fizetni.