A vivo márka hamarosan bővíti termékpalettáját egy új okosórával, a vivo Watch 3-mal, amely a saját fejlesztésű BlueOS operációs rendszerrel fog érkezni. A hivatalos bejelentés november 13-ra van tervezve, de a vállalat már közzétett néhány előzetes képet a Weibo-n, amelyen a készülék külsejét csodálhatjuk meg.

vivo Watch 3
A vivo Watch 3 okosóra hamarosan piacra lép: a BlueOS rendszerrel érkezik

Az előzetes információk alapján a vivo Watch 3 két színben lesz elérhető: egy elegáns ezüst/bronz és egy letisztult fekete változatban. A dizájnját tekintve a jobb oldalon található forgatható koronagomb emeli ki, amely hasonlít az Apple Watch és a Huawei órák hasonló funkciójára. Ez a jellegzetesség azt sugallja, hogy a BlueOS felhasználóbarát, intuitív interfészt kínál majd, amely könnyen kezelhető a forgatható gomb segítségével.

A BlueOS további érdekessége, hogy Rust programozási nyelven íródott, ami modern és biztonságos alapot biztosít az operációs rendszer számára. Az előzetes információk szerint a rendszer támogatja a hangvezérlést és a gesztusokat is. Kíváncsian várjuk, hogy a vivo Watch 3 milyen további funkciókkal bővíti majd az okosóra-piacot, és hogy mennyire lesz sima az összeköttetés a vivo okostelefonokkal.

A pontos részletekre és a vivo Watch 3 árára még várni kell november 13-ig, amikor a vállalat hivatalosan is bemutatja az új termékét.