A Samsung Galaxy Z Fold6 bejelentésére még várunk, de máris kiszivárogtak részletek a Galaxy Z Fold7-ről. A legújabb információk szerint a készülék egy fizikai, leválasztható billentyűzetet kaphat. Ezt az információt a CNIPA (China National Intellectual Property Administration) által nemrégiben hitelesített szabadalom erősíti meg, amely egy leválasztható billentyűzetet tartalmazó hajlítható terminált ír le.

2025-ben érkezik a Galaxy Z Fold7 új dizájnnal és leválasztható billentyűzettel
2025-ben érkezik a Galaxy Z Fold7 új dizájnnal és leválasztható billentyűzettel

A szabadalomhoz tartozó rajzok különböző szögekből mutatják be az eszközt, billentyűzettel és anélkül. A rajzok alapján a készülék egy nagy méretű kijelzővel rendelkezik, amelyet alul egy zsanér köt össze, lehetővé téve a belső felé történő hajtogatást. A billentyűzet az alsó részhez csatlakozik, és a kijelző alsó részén belülre hajtható.

Samsung Galaxy Z Fold7

Felmerül azonban a kérdés, hogy a gyors csatlakoztatás és leválasztás nem okozhat-e sérüléseket a műanyaggal védett, hajlítható kijelzőn. Emellett pletykák szerint a Samsung teljesen új dizájnnal készül a Galaxy Z Fold7-re 2025-ben, amely inkább egy tripla hajlítható kialakításra utalhat.