A Nothing márka CMF részlege július 8-án fontos eseményre készül, ahol bemutatják első okostelefonjukat, a CMF Phone (1)-et. Ez egy középkategóriás telefon lesz, mely nagy hangsúlyt fektet a testreszabhatóságra. Az eseményen azonban nem csak a telefon lesz a középpontban, hanem a CMF Watch Pro 2 is, mely szintén a testreszabhatóság jegyében készült.

Mágneses gyűrűrendszerrel érkezik a CMF Watch Pro 2
Mágneses gyűrűrendszerrel érkezik a CMF Watch Pro 2

Az új okosóra egyik különlegessége a mágneses cserélhető gyűrűrendszer a kijelző körül. A CMF által kiadott előzetes alapján ez a megoldás a személyre szabhatóságot emeli új szintre, hasonlóan a Xiaomi közelmúltban bemutatott hordozható eszközéhez. A mágneses gyűrűrendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén cseréljék a gyűrűt, így egyedivé téve az órájuk megjelenését.

CMF Watch Pro 2

A CMF Watch Pro 2 dizájnja egyszerű, de elegáns. Az óra polikarbonát házzal, egyetlen fizikai gombbal a jobb oldalon és egy letisztult felhasználói felülettel rendelkezik. A kijelző körüli gyűrű vastagsága elsőre talán szokatlannak tűnhet, de ez a dizájn fontos szerepet játszik a testreszabhatóságban, így a felhasználók nem csak a vastagságot, hanem a funkcionalitást is értékelhetik.

A teljes specifikációkat és az árat a július 8-i bemutatón ismerhetjük meg.