A realme legújabb fejlesztése a mobil fényképezés terén az MI alapú Hyperimage+ technológia. Az innovációt Thaiföldön, egy különleges eseményen mutatták be, melyen a vállalat képviselői és partnereik, köztük a Sony és a TUV Rheinland is részt vettek. Az új megoldás a realme 13 Pro modellre érkezik, és jelentős előrelépést ígér a mobilfotózásban.

A Hyperimage+ egy háromrétegű architektúrával rendelkezik, amely magában foglalja a csúcskategóriás optikát, a készüléken futó MI képalkotó algoritmusokat és a felhőalapú MI képszerkesztést. A realme marketingvezetője, Francis Wong elmondta, hogy a Hyperimage+ periszkópos kamerákat és nagy méretű szenzorokat használ majd, ami kivételes képrészletességet és “ultra-clarity” élményt biztosít.

Ez az új technológia nem csupán a fényképek, hanem a videók minőségét is jelentősen javítja, élesebb és részletgazdagabb felvételeket eredményezve. A Hyperimage+ a mobilfotózás jövőjét képviseli, és forradalmasítja a képek készítését és feldolgozását a realme 13 Pro készüléken.