A héten megerősítésre került, hogy július 26-án rendezik meg az Unpacked nevű eseményt, mely során bemutatásra kerül a Samsung legújabb összecsukható telefonja, a Galaxy Z Flip5. A márka nem várt sokat a bejelentéssel, és már el is indította a termék reklámkampányát. A megszokottól eltérően azonban ezúttal nem egy klasszikus teaser videóval készültek, hanem egy horrorfilm rövid verziójával, ami a Z Flip sorozat “ellenállhatatlan vonzerőjét” hivatott bemutatni.

A kétperces film sokkal inkább hasonlít egy mozi minőségű alkotásra, mint egy egyszerű termékbemutatóra. Bár a videóban nem tűnik fel az új Z Flip modell, a központi üzenet mégis világos: aki egyszer meglát egy ilyen készüléket, annak mindenképpen szüksége lesz rá. Bizonyosan vannak, akik számára ez az ötlet kissé banálisnak, vagy talán kínosnak is tűnhet, azonban a videóban alkalmazott humoros megközelítés valószínűleg sokak számára szórakoztató lehet.

A videó végén a szereplők felfedezik, hogy “ami a legnagyobb félelmük volt, az egyben a legnagyobb vágyuk is”. Az új készülékről szóló információk még szűkösek, de a hírek szerint a legnagyobb frissítést a nagyobb méretű külső kijelző jelenti, ami hasonlóan működik, mint a RAZR 40 Ultra modellben található.

A július 26-i bemutató során a Samsung továbbá bemutatja a Z Fold5 modellet, a Tab S9 táblagépeket, valamint a Watch6 okosórákat is.