A Samsung a következő hónapban dobja piacra a nagyon népszerű, hajlítható csúcskészülékeit, a Galaxy Z Fold 5 és a Z Flip 5 modelleket. Ugyanakkor, a dél-koreai vállalat úgy tűnik, nem feledkezik meg a pénztárcabarát modellekről sem. Az egyik ilyen készülék a Galaxy M34 5G, amelyről nemrég teaser fotók jelentek meg. A képek alapján ismerhető meg a telefon dizájnjának egy része, a specifikációkat pedig a szóbeszédek tárják elénk. Nézzük, mit tudunk eddig.

Samsung Galaxy M34 5G

A Galaxy M34 5G a Galaxy A34 5G-hez hasonló modellnek tűnik. A Galaxy M33 5G utódja, amely Magyarországon is kapható. Ugyanakkor nem tudjuk, hogy az új telefon elérhető lesz-e Európában, mivel az interneten található információk szerint a hardver megegyezik a Galaxy A34 5G-ben találhatóval. Ráadásul a teaser képeket az Amazon India oldalán tették közzé, arra utalva, hogy a készüléket elsősorban ezen a régióban fogják árusítani.

Samsung Galaxy M34 5G

A pletykák szerint a Galaxy M34 5G 6,6 hüvelykes, Full HD+ felbontású, 120Hz-es frissítési frekvenciájú AMOLED kijelzővel lesz felszerelve. A kapotán belül egy MediaTek Dimensity 1080 lapka fog dolgozni, és lehetséges, hogy az elődmodellhez hasonlóan 6000 mAh-s akkumulátorral érkezik, amit 25W-os gyorstöltővel lehet feltölteni. A hátlapon 48 MP-es fő kamera, 8 MP-es ultrawide és 5 MP-es makró szenzor várható.

A Galaxy A és Galaxy M sorozatok között általában az akkumulátorokban vannak eltérések, az M sorozat modelleiben nagyobb kapacitású egységeket találunk. Ráadásul, a Galaxy M sorozatú modellek olcsóbbak és 2-3 évig tartó szoftvertámogatást kapnak. Most még abban bízhatunk, hogy a telefon elérhetővé válik Európában is.