A Samsung Galaxy A25 a költséghatékony okostelefonok piacának legújabb tagja, melyet 2024-ben terveznek piacra dobni. A készülékről már többször is hallhattunk: kiszivárogtak róla renderképek, GeekBench eredmények és egyes műszaki jellemzők. Most azonban friss képeken csodálhatjuk meg.

Különlegessége, hogy ez az első alacsony költségvetésű modell, amely az Android 14 operációs rendszerrel érkezik. Az első képek még júniusban jelentek meg, és a Galaxy A25 hű marad az alapmodell vonalához: csepp alakú notch-ot és vastagabb keretet kapott. A képek nem rajongók vagy tervezők fantáziáját dicsérik, hanem állítólag közvetlenül a Samsungtól származnak. A források szerint a Samsung Galaxy A25 négy színben lesz elérhető: fekete, világoskék, limezöld és kék-szürke.

A telefon 162 x 77.5 x 8.3 mm méretű, oldalra integrált ujjlenyomat-olvasóval rendelkezik a bekapcsoló gombban. 6.44 hüvelykes kijelzője van, és megőriz egy 13 MP-es előlapi kamerát az előző Galaxy A24 modelltől. Hátul egy háromlencsés kamera található, dedikált modul nélkül. Valószínűleg egy 50 MP-es fő kameráról van szó. Korábbi pletykák egy 5000 mAh-s akkumulátort, 25W-os töltést, az Android 14 operációs rendszert és a One UI 6.0 felhasználói felületet is említettek.

Egy GeekBench-szivárgás megerősítette, hogy az Exynos 1280 lapka lesz a szívét képező elem, 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel a fedélzeten.