Egy olcsóbb középkategóriás telefonról van szó, a Samsung Galaxy A25-ről, amely érdekes újításokkal érkezik. A telefon a GeekBench alkalmazásban is megmutatta magát, és az eredmények elég meggyőzőek. A modell kódnév SM-A256B alatt fut, és nyolcmagos Exynos 1280 lapkát, valamint 8 GB RAM-ot kapott. Szoftveres oldalon az Android 13-at látjuk majd, amelyre a One UI felhasználói felületet helyezik.

Samsung Galaxy A25
Samsung Galaxy A25

A tesztekben 937 pontot ért el az egy magos, és 2106 pontot a többmagos teszten. Egy korábbi szivárgás CAD renderképeken mutatta be a telefont, amelyből kiderül, hogy egy 6,44 hüvelykes kijelzővel és csepp alakú kamerakivágással érkezik majd.

Samsung Galaxy A25
Samsung Galaxy A25 Geebench

Hátlapján három kamera és LED vaku található. Az oldalsó ujjlenyomat-olvasót a bekapcsoló gombba integrálták. A Samsung Galaxy A25 egyetlen hangszórót és 3,5 mm-es jack csatlakozót is kap. Méretei 162 x 77,5 x 8,3 mm lesznek. Egy másik forrás szerint a Galaxy A25 50 MP-es főkamerával érkezik majd a hátlapon, míg az előlapon 13 MP-es kamerát találunk.

Úgy tűnik, a kamerák ugyanazok lesznek, mint az előd A24 modellel. Valószínűleg csak 2025-ben jön majd a telefon utódja, addig is érdemes lesz odafigyelni erre a modellre, ha valaki egy jól felszerelt, mégis megfizethető készüléket keres.

Nézd meg videó tesztünket: Fedezd fel a telefon valós képességeit!