A karácsonyi bevásárlások és a Fekete Péntek alkalmával a Google új funkciókat vezetett be a Chrome böngészőjében és a Google Keresőben, hogy megkönnyítse a felhasználók számára az akciók, promóciós kódok és árak történetének felfedezését az interneten. Ezekkel az eszközökkel könnyedén nyomon követhetjük a kedvezményeket és promóciókat, anélkül, hogy bármilyen külön alkalmazásra vagy böngészőbővítményre lenne szükségünk.

google bevasarlas

Az új Search/Shopping felületet úgy tervezték, hogy egy helyen tudjuk megtekinteni a különböző online üzletek aktuális kedvezményeit. Itt megtalálhatók ruházati termékek, elektronikai eszközök, játékok és szépségápolási cikkek is. A Chrome böngésző további újdonsága, hogy segít a kedvezmény kódok megtalálásában, és megjeleníti a promóciós kódokat, amikor egy termék oldalát nyitjuk meg.

google arak

A “Böngészés folytatása” funkcióval a Chrome megmutatja azokat a termékeket is, amelyeket nemrégiben megtekintettünk, és értesítést kapunk, ha azokra kedvezmény érvényesül. Ha pedig figyelmesen megvizsgáljuk a címsorunkat, ott találhatjuk a “Vásárlási Betekintések” eszközt, ami egy 90 napos árgrafikont kínál a megtekintett termékekről, segítve a döntésünket.

Az új funkciókkal már lehetőségünk van arra is, hogy kedvenc termékeinket a Chrome Bevásárlólista mappájában könyvjelzőzzük, hogy később gyorsan visszatérhessünk hozzájuk.