Korábban már írtunk a Galaxy A15-ről. Ezt a modellt mind 4G, mind 5G változatban is piacra dobják, és ami igazán érdekes, hogy ez lenne a legolcsóbb telefon a Samsung kínálatában, amely OLED kijelzővel rendelkezik. Nos, míg a 4G változat már megjelent a GeekBench-en, most eljött az idő, hogy megtudjuk, mit kínál a 5G-s változat. Az interneten már elérhetőek a specifikációi, sőt, még az áráról is kaptunk néhány információt.

A Samsung Galaxy A15 5G egy MediaTek által gyártott Dimensity 6100+ lapkát kapna. Választható 4 GB vagy 6 GB RAM-mal, és az eszköz Android 13-at futtat. Elképzelhető, hogy az operációs rendszer idővel változni fog, és a Samsung az Android 14-et és az One UI 6.0-t fogja rajta bemutatni. A 5G-s telefon kijelzője 6,5 hüvelyk lenne Paras Guglani tippelő szerint, Full HD+ felbontással és 90Hz-es frissítési rátával.

Samsung Galaxy A15

Korábbi hírek szerint a 4G változat 6,4 hüvelykes OLED kijelzőt kapna. Egyelőre nem világos, hogy ez a két verzió közötti különbségről vagy egy egyszerű hibáról van-e szó. Továbbá azt is megtudtuk, hogy a hátlapján 50 MP-es kamera lenne 10X-es digitális zoommal, 5 MP-es ultrawide kamera és egy 2 MP-es szenzorral. Selfie-khez 13 MP-es kamera állna rendelkezésre. Az eszközben 5000 mAh-s akkumulátor található, amelyet 25W teljesítménnyel lehet tölteni.

A Galaxy A15 fekete és kék színben jelenne meg, és az Egyesült Államokban körülbelül 149 dollárért kerülne piacra. Egy másik tippelő szerint azonban Európában 250 euróért árusítanák. A legjobb lenne, ha megvárnánk a megbízhatóbb forrásokból származó információkat. A Samsungnak 2024 elején kellene piacra dobni ezt az olcsó modellt.