Samsung ismét nagy dobásra készül a Galaxy Z Fold6 piacra dobásával, melyet egy grandiózus teaser kampánnyal vezet fel. A pletykák már korábban megjelentek a neten, de a Samsung most megerősítette, hogy a készülék hivatalos bemutatója július 10-én lesz, a nyári Unpacked eseményen. Itt debütál majd a Galaxy Z Flip6, a Galaxy Ring és a Galaxy Watch7, valamint a Galaxy Watch Ultra is.

Samsung óriás bannerekkel népszerűsíti a Galaxy Z Fold6 bemutatóját
Samsung óriás bannerekkel népszerűsíti a Galaxy Z Fold6 bemutatóját

A bemutatóig már csak nyolc nap van hátra, a Samsung pedig kihasználja az időt, hogy intenzíven népszerűsítse a készüléket. A vállalat hatalmas bannerekkel árasztotta el a világ nagyvárosait, mint New York, London, Dubai, Bangkok, Madrid, Seoul és Tokyo.

Samsung Unpacked 2024
Samsung Unpacked 2024

A plakátok látványos digitális elemeket tartalmaznak, köztük egy 3D-ben forgó kockát, melyet egy sík felületre helyeznek. Ezután az Eiffel-torony vetítése következik, mivel a bemutató helyszíne Párizs lesz. Samsung azt ígéri, hogy az esemény új felhasználói élményeket nyit majd meg, és nem kizárt, hogy a legújabb mesterséges intelligencia funkciók is helyet kapnak a készülékben.