Július 10-én új Unpacked eseményt tart a Samsung, ahol számos izgalmas eszközt mutatnak be. Kiemelt figyelmet kap a Galaxy Z Fold6 és Z Flip6, de okosórák és vezeték nélküli fülhallgatók is bemutatkoznak. Evan Blass szivárogtatta ki az eszközök hivatalos rendereit, amelyeket az utóbbi hónapokban láthattunk.

Galaxy Z Fold6

A Galaxy Z Fold6 ára kb. 2200 euró (kb. 871 000 Ft) lesz. Az új eszköz a Samsung legfejlettebb könyvszerűen összehajtható telefonja, melyet a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 lapka hajt. Belső kijelzője tágas, külső panelje keskeny kávás. 4400 mAh-s akkumulátora biztosítja a hosszú üzemidőt, míg a kamera szettje változatlan marad az elődhöz képest. A render képeken Navy és Silver színekben látható.

Galaxy Z Flip6

A Galaxy Z Flip6 esetében a dizájn nem változott jelentősen. Külső kijelzője dossziészerű, alumínium keretes és üveg hátlappal rendelkezik. Színei: Blue és Silver. Külső kijelzője 3,4-3,9 hüvelykes, belső hardvere pedig Snapdragon 8 Gen 3, akár 12 GB RAM-mal és 512 GB tárhellyel. A kamera 50 MP fő- és 12 MP ultraszéles szenzorból áll. Ára kb. 1330 euró (kb. 527 000 Ft) lesz.

Galaxy Watch Ultra

 

A Galaxy Watch Ultra egy új, csúcskategóriás okosóra, amely az Apple Watch Ultra 2-vel versenyez. Jobb oldalán három gomb található, középen egy korona-szerű mechanizmussal. Színe: Titanium Gray, ára kb. 3000 lej (kb. 255 000 Ft). Kérdéses még az akkumulátor üzemideje és a funkciók, amelyeket az új modell hoz majd.

Galaxy Watch7

A Galaxy Watch7 dizájnja a korábbi modellhez hasonló, de új Exynos lapkát kap, amelyet 3 nm-es litográfiával gyártanak. A modell Wi-Fi és 4K verzióban is elérhető lesz, 15W mágneses töltéssel, valamint Wear OS by Google rendszert futtat. Új funkciók: Energy Score és Wellness Tips, a One UI 6 Watch-nak köszönhetően.

Galaxy Buds 3 és Buds 3 Pro

A Samsung új, teljesen új dizájnnal rendelkező vezeték nélküli fülhallgatókat is bemutat. A Pro változat gumidugós, míg az alapmodell nyitott fül kialakítású, az AirPods 3-hoz hasonlóan. A hardverről még nem sok információ áll rendelkezésre.

Az új Samsung eszközök bemutatójára július 10-én kerül sor Párizsban, egy különleges Unpacked esemény keretében.